Wat is FLYR?

FLYR is een bedrijf, opgericht op de kruising van de reiswereld en de informatiekunde. Door het analyseren van bergen gegevens, ontwikkelen we krachtige technologieën die toekomstige prijsbewegingen kunnen voorspellen. We werden aanbevolen door de New York Times, Travel+Leisure, Conde Nast en tal van ander nieuws en media.

Met hulpmiddelen als Tariefbescherming, ons product voor prijsbescherming, bieden wij mogelijkheden voor reizigers om altijd in hun eigen belang te handelen - niet meer het zelfde oude gisspel spelen van te vroeg of te laat boeken.

Meer informatie over wat we doen op FLYRLabs.com