Waarom moet ik Tariefbescherming overwegen?

Tariefbescherming is handig voor reizigers die een beetje meer tijd nodig hebben om hun plannen af te ronden vóór het boeken van hun vliegtickets.

Het is beter dan eerst een vlucht te boeken en daarbij het risico lopen om honderden dollars te betalen aan annuleringskosten of wijzigingstarieven. Tariefbescherming maximaliseert de flexibiliteit voor de gebruikers tegen een fractie van de prijs.

Maar dat is niet alles. Als uw beveiligde vlucht of soortgelijke reis in prijs zakt, zullen we het u laten weten, zodat u, dankzij Tariefbescherming, soms nog meer kunt besparen door het uitstellen van het boeken van uw vliegticket!