Wat is Tariefbescherming?

Frequente reizigers weten dat de prijs van vliegtarieven van de ene op de andere dag makkelijk kan veranderen.

Voor een kleine vergoeding beschermt FLYR Tariefbescherming het huidige vliegtarief voor maximaal 7 dagen, zodat u de nodige tijd en flexibiliteit krijgt. Als u uw vlucht boekt tegen een hogere prijs, zullen we het verschil dekken of vergoeden - tot €200 per beschermde passagier!

We dwingen u nooit om de vlucht te boeken, zodat u uw beschermde reis altijd kunt annuleren. We laten u ook weten wanneer uw vliegtarief daalt, zodat u kunt boeken tegen een lagere prijs om nog meer te besparen.