Waarom kan ik mijn uitbetaling van vordering niet ontvangen met mijn kredietkaart?

Netwerken van kredietkaarten zijn ontworpen om mensen in staat te stellen dingen te kopen (betalingen voor goederen en diensten), eerder dan directe overdrachten van geld. Een uitbetaling van een vordering valt in de laatste categorie.

Voor uitbetalingen van vorderingen, moeten we de directe stortingsmethode gebruiken (zoals gebruikt door Paypal-overdrachten, Square Cash, Google Wallet, Venmo, enz.). Deze maken gebruik van het debet-netwerk, zodat wanneer we u bijvoorbeeld 100 dollar sturen, u het volledige bedrag ontvangt zonder kosten.

Onze financiële transacties worden mogelijk gemaakt door Stripe en alle sessies zijn volledig versleuteld met 256-bit SSL. Bovendien houden we nooit de financiële informatie van onze gebruikers achter. Nooit.