Hoe lang duurt het vooraleer ik de uitbetaling van mijn vordering krijg?

Voor gebruikers van Tariefbescherming die zijn goedgekeurd voor een vordering en hun uitbetalingsmethode hebben gemaakt, worden fondsen doorgaans binnen 2-3 werkdagen gepost naar de ontvangende bankrekening. Merk op dat de afhandelingstijd langer kan duren, afhankelijk van uw financiële instelling.

Als u uw uitbetaling niet hebt ontvangen binnen 7 werkdagen, laat het ons dan weten (gelieve uw Tariefbescherming-ID bij te voegen) en we zullen blij zijn om eventuele problemen of zorgen te onderzoeken.