Hoe worden uitbetalingen van vorderingen verstuurd?

Nadat u bent goedgekeurd voor de uitbetaling van een vordering, kunt u het geld rechtstreeks ontvangen via een routering/bankrekeningnummer. Noordamerikaanse gebruikers zullen ook de mogelijkheid hebben om geld te ontvangen via een door de VS uitgegeven debetkaart.

Let op: de bestemming van de financiële instelling moet gevestigd zijn in een van onze ondersteunde uitbetalingsregio's: Australië, Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten

In het algemeen zal uw uitbetaling overeenkomen met de valuta van de vliegtariefroute die u oorspronkelijk hebt beschermd. Afhankelijk van uw financiële instelling, kunt u geld ontvangen in uw eigen valuta, op basis van de geldende wisselkoersen, vastgesteld door onze betalingsopdrachtnemer Stripe.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de kosten voor onze eindgebruikers te minimaliseren, is FLYR Tariefbescherming niet verantwoordelijk voor eventuele vergoedingen, kosten of wisselkoersverschillen die stijgen als gevolg van inter-regio-transfers.