Kan ik mijn Tariefbescherming annuleren?

Over het algemeen komen aankopen van Tariefbescherming niet in aanmerking voor terugbetalingen. In bijzondere gevallen worden aankopen echter geannuleerd en terugbetaald:

• Als u Tariefbescherming per vergissing hebt gekocht, laat het ons dan weten binnen de 60 minuten. Vergeet niet uw Tariefbescherming-ID met uw verzoek bij te voegen.
  • Als u een dubbele transactie/heffing ontdekt, laat het ons weten en wij zullen proberen om de dubbele heffing te annuleren. Vergeet niet uw getroffen Tariefbescherming-ID(‘s) bij te voegen.

Contacteer ons via support@fareprotection.com met de gevraagde gegevens en we zullen u zo spoedig mogelijk helpen.