Zijn mijn transacties veilig?

Alle financiële transacties, met inbegrip van aankopen van Tariefbescherming en uitbetalingen van vorderingen, zijn beveiligd via doorgedreven 256-bit SSL-encryptie.

We houden nooit financiële informatie van onze gebruikers achter. Ons aankoop- en uitbetalingssysteem wordt mogelijk gemaakt door Stripe, een Noordamerikaans bedrijf en wereldleider in veilige, betrouwbare online betalingen.

Alle financiële informatie die u via ons beveiligde formulier inzendt, wordt uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw aankoop of uitbetalingen en zal door FLYR tijdens of na de transactie nooit worden achtergehouden.