Kan FLYR Tariefbescherming me helpen bij het boeken van mijn vlucht?

Gezien Tariefbescherming geen vliegtickets verkoopt, moet u uw vlucht zelf boeken als u besluit om te reizen.

Terwijl FLYR Tariefbescherming geen reisbureau is en niet in staat is om persoonlijk tickets voor rekening van de gebruikers te boeken, werken we wel met online reissites en aanbieders voor het zoeken van vluchten om het zoeken makkelijk te maken en uw beschermde reis aan te kopen. U kunt de knop “Vlucht boeken” gebruiken binnen uw bevesitigingse-mail van Tariefbescherming om dit proces te starten.